X
تبلیغات
کلزال
کلزال
بهترین درمان برای قلوب شکسته این است که دوباره بشکند 
قالب وبلاگ

آش ساده: یکی از آش هایی می باشد که بسیار خوشمزه بوده و برای فصل سرما بسیار مناسب می باشد و

فقط در تهیه آن باید دقت لازم را داشت، برنج باید خوب بپزد و لعاب لازم را به آش دهد.

برای مواد گوشتی آن می توان از کوفته قلقلی استفاده کرد وهم از بال و گردن مرغ.

نکته ای که لازم به یادآوری است: من خودم به شخصه از روغن به هیچ عنوان استفاده نمی کنم.

استفاده از بال و گردن مرغ ، هم خوشمزه تر می کند و هم چربی لازم را به آش می دهد.

برای چاشنی می توان از آب لیمو و آب غوره استفاده کرد و حتی اگر فصل غوره باشد، می توان از خود

غوره به تنهایی استفاده کرد

و در صورت استفاده ازآب لیمو، موقع پخت کمی آب لیمو توی آش می ریزیم که باعث مزه دار شدن آن شود

وازآب لیموی تازه موقع صرف آش می توان استفاده کرد

مواد لازم:

1-      لپه: 100 گرم

2-      عدس 100 گرم

3-      برنج 75 یا 50 گرم( مقدارش باید از حبوبات کمتر باشد)

4-      سبزی ( تره، جعفری ، گشنیز) نیم کیلو

5-      گوشت چرخ کرده قلقلی شده یا بال و گردن مرغ

6-      پیاز 1 عدد متوسط

7-      نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

8-      آب لیمو یا آب غوره به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا لپه و عدس را می شوریم و دو لیوان آب ریخته می گذاریم بپزد .

پیاز را ریز خرد کرده و روی حبوبات می ریزیم .

اگر بال و گردن استفاده می کنیم همان ابتدا همراه با لپه و عدس و پیاز می گذاریم بپزد. اما اگر کوفته قلقلی

استفاده می کنیم باید نیم ساعت به آخر پخت آن را توی مواد آش بریزیم.

کمی نمک می ریزیم که مواد بی مزه نپزند

سبزی را می شوریم و بعد از آب گیری، ریزخرد می کنیم و بعد از نیم پخت شدن حبوبات، توی آش می ریزیم و

برنج را همزمان با سبزی می ریزیم.

نمک ، فلفل ، زردچوبه و آب لیمو یا آب غوره را هم می ریزیم

در قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مواد هم خوب بپزند و هم برنج خوب جا بیفتد، نه زیاد باز

شود و نه نیم پخت بماند.

مزه آب غوره یا آب لیمو را بعدا باز می چشیم که مناسب باشد، بهتر است از لیموی تازه هنگام خوردن آش

استفاده کنیم، بخصوص برای کسانی که سرماخوردگی دارند، بسیار مناسب است،

بهتر است اشخاص سرماخورده آش را داغ داغ استفاده کنند تا تاثیر بهتری داشته باشد

و می توان در فصل سرما از شلغم رنده شده توی آش استفاده کرد. که سر و ته شلغم را می گیریم وموقع

شستن با اسکاچ خوب می شوریم ، دیگه پوستش را نمی کنیم، با رنده ریز، رنده می کنیم و موقع ریختن برنج و

سبزی توی آش ، شلغم را هم می ریزیم.

نا گفته نماند که  یه شلغم کوچولو استفاده کنید. چون اگر مقدار شلغم توی آش زیاد باشد، آش به تلخی

می زند.و مزه خوبی نمی گیرد.

بعد ها اگر پختمف ازش یه دونه عکس هم می ندازم و اینجا می ذارم

آش بسیار خوشمزه ای می باشد، بپزید و با خانواده انوش جانتان

 

 

[ چهارشنبه بیستم بهمن 1389 ] [ 10:32 ] [ آذر بختیاری ] [ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

سایه ها گاهی چنان سنگین هستند که تحمل، طاقت از کف می دهد.

قلم به رقص می آید و کوله بار را سبک می کند.

ای کاش کوله بار، هم پایِ خوبی باشد تا نقش های زیبایی را به بازی دهد.

زندگی بازی های کودکانه ی ماست.
با قدرت قلم را به بازی درآور...

من آذری هستم و این تارنگار، هدیه دوست بسیار خوبِ بختیاریم می باشد. هر دو به ایران عشق می ورزیم و دوست داریم همیشه ایران زمین با تمامی اقوامش در آبادانی باشد و ما از شادی آن به زندگی امید پیدا کنیم.
موضوعات وب
امکانات وب